top of page
41f454c7-304a-4270-969f-e549314ad130.JPG

SH SPORT TEAM

Ratsastus ei ole vain urheilua, se on elämäntapa. Ei riitä, että olet hyvä ratsastaja. Sinun on oltava hyvä hevosmies/nainen. Tunne hevosesi ja tunnista sen mielentilat. Huolehdi hevosesi hyvinvoinnista ja ennakoi ongelmat. Kasvakaa yhdessä ratsukkona.

 

SH Sport Teamissa syvennymme näihin kaikkiin. Keskitymme laittamaan perustan kuntoon ja nousujohteisesti nostamaan vaatimustasoa. Teamin urheilija valmentautuu useamman kerran viikossa yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti.

Ratsastusvalmennuksen lisäksi urheilijoille on teoriatunteja, joissa teemme erilaisia lajia tukevia "kuivaharjoitteita", käymme läpi kilpailemiseen liittyviä teknisiä asioita sekä paneudumme kilpahevosen hyvinvointiin.

Teamissamme on paikka sinulle, olet sitten motivoitunut aloitteleva kilpaurheilija tai jo kokenut kisakonkari kohti uudenlaisia tavoitteita. Kun motivaatio, työvälineet ja tapa toimia on kohdillaan, kaikki on mahdollista!

71c93eed-d414-4f81-99e9-4002592a891a.JPG
c4db39e0-2746-4f6f-9e0c-9943329c9b77.JPG
Esittelyssä SH Sport Team jäseniä

.... 

Verona HAANPAA

Hellurei!

Olen Verona Haanpää ja täytän 16 vuotta. Olen Sirin vanhempi tytär. Olen positiivisen perfektionistin ja herkän yhdistelmä. Olen ratsastanut pienestä pitäen koska synnyin perheeseen, jossa hevoset ja lännenratsastus oli elämäntapa. Ensimmäisen oman reining hevosen sain kuusi vuotiaana, kun ostimme  Burt Lancasterin. Sen ihanan pappahevosen kanssa opettelin reiningin alkeita ja  10-vuotiaana osallistuin ensimmäisen kerran reining luokkaan pappani Custom Slidetracksilla.

3d14859c-d51e-47eb-9f22-9b7663e028d1.JPG

Martti Luoto

Tällä hetkellä minulla on neljä hevosta sailing Easy Sun (Soni), Top Gun 46 (Topper), Chic Dual ( Spike) ja Smart Spookster (Spuge), joista saatoin omia yhden tai kaksi, kiitos pappa! ;) Viime kaudella aloitin kilpailemaan Sonilla, Spugen jäädessä kevyemmälle käytölle. Tänä vuonna tähtään Sonin kanssa ulkomaille. Ratsastetaan äidin kanssa hevosia yhdessä ja olisi tarkoitus muillakin kisata ensi kaudella. Olen kisannut ennen aina huvin vuoksi, mutta viime kesänä aloin ottamaan treenaamisen ja kisaamisen tosissaan.

 

Äitini on minun yksi roolimalleista, vaikka kaikki asiat eivät ole aina mennyt hyvin ja vastoinkäymisiä on ollut enemmän kuin tarpeeksi, äiti on pysynyt vahvana ja on hoitanut asiat loppuun hienosti. Olen ylpeä että voin sanoa häntä äidikseni. Siri on taitava ratsastaja ja hän osaa katsoa hevosten sekä ratsastajan "ongelmia" monipuolisesti. Äiti katsoo istuntaa ja hevosten ja ihmisten välistä kommunikaatiota tarkasti.

IMG_0736.JPG

Maia VIDGREN

Heissan!

Olen Maia Vidgren, kohta 17-vuotias Lohjalla syntynyt reining ratsastaja. Luonteeltani olen kilpailuhenkinen, vahva ja energinen hulluttelija! Olen ratsastanut koko ikäni. Lännenratsastuksen aloitin vuonna 2013, seuraavana vuonna sain ensimmäisen oman quarterhevoseni Boggies Little Lenan eli kavereiden kesken Fritzin. Kilpailemisen aloitin 2016 ja huomasin heti ,että tää on niin mun juttu! 

Martti Luoto

 Ulkomailla kilpailemisen aloitin vuonna 2017 kun pääsin uuden kisatykkini Brunon kanssa yhteisymmärrykseen. Ja sekö vasta kivaa olikin!! Bruno siirtyi viime keväänä eteenpäin opetusmestariksi. Tällä hetkellä valmentaudun ja kilpailen kahdella hevosella 15-vuotiaalla KV Stormlost Charleylla (Charley) ja 7-vuotiaalla Sharp Starlightilla (Stara). Fritz on edelleen mukana kuvioissa nauttien elämästä, jonka lisäksi se nauttii mun ja Veronan kanssa tarhassa kilpaa juoksemisesta…huoh… Sirin kanssa aloitin treenaamisen viime vuonna, kun etsin apua luottamusongelmiin Staran kanssa.

Siitä se sitten lähti, en vain ikinä lähtenyt täältä haha :)

 

Pidän Siriä suurena roolimallina. Arvostan sitä, miten vahva ja rakastava hevosihminen hän on. Siri on tarkka, huolehtiva, luotettava, kuin toinen äiti minulle. Sirin kanssa valmentautumisessa parasta on se, että Siri painottaa treenissä kokonaisvaltaisuutta ja myös henkistä puolta, eikä ikinä tule tylsää tai hiljaista hetkeä. 

gold metal background.jpg
bottom of page