top of page

quarterruuna Boggies Little Lena

Fritz 1999

Se on moro!
Spike se rehvastelee aina saavutuksillaan, ja kumman lujaa kaveri vetääkin ikäisekseen, tarvittaessa. Toisin kuin minä, itsesuojeluvaistoa on oltava sen verran, että tietää rajansa eikä liikaa hikeä pintaan kerää, ellei nyt pakko ole. Saatan kyllä näyttää kaikki maailman vapputemput kun sisälle pitäisi mennä, mieluummin kun ulkona pimeässä hengailisin.
Onhan noita meikäläiselläkin saavutuksia: Nuorena satulaan laitossa taisin saada valtakunnan hankalimman orin tittelin itse Nico Hörmannilta, liekö siksi pallit lähti sukkelaan. Äijämäisesti kuitenkin vein lajissa Euroopanmestaruuksiin asti Pete Perkiön, ja nuoren Maia Vidgrenin vasta 12-vuotiaana AQHA World Show qualifieriksi, jotain High Pointejakin saatiin. Tyttö tuuppasi jos jonkinmoista ruusuketta aina NRHA EM-kvaaleihin asti. Kyllähän se viikon high point oli pakattu traileri ja meikäläinen sukkana sisällä. Oi niitä aikoja!
Mitäpä niitä vanhoja muistelemaan, tälläkin tontilla on jos minkälaista voittajaa. Hyvä äijäporukka ollaan ja luotettaviakin. Hyppää siis kyytiin, nähdään ranchilla!

quarterruuna Boggies Little Lena
quarterruuna Boggies Little Lena
gold metal background.jpg
bottom of page