top of page

quarterruuna Chic Dual

Spike 1999

Heippa!

Nimeni on Chic Dual, tuttavallisemmin Spike. Lempinimeni sain spinityylistäni, poraan takajalkani kun piikin maahan ja pyörin kun hyrrä! Sanovat että vähän alan harmaantumaan, vaikka mistään muusta ei kyllä ikääni huomaa. Virtaa ei minusta juoksemalla saa pois. Olenkin Suomen yksi menestyneimmistä reining-hevosista, aloitin kilpauran Amerikassa, koska olen sieltä kotoisin. Eurooppaan minut ostettiin kuitenkin jo kolme vuotiaana ja Suomeen kuusi vuotiaana, jossa jatkoin Ann Fonckin ja  sen jälkeen Nico Hörmanin kanssa kilpailemista. Niin hyväksi siinä kuitenkin tulin, ettei minulle enää kuskia meinannut löytyä. 
Kotona olen mitä lungein tyyppi, pikkuihmiset saavat tehdä vaikka temppuja selässäni. Välillä siellä on useampikin ja sekös vasta mukavaa onkin koska silloin saan yleensä enemmän herkkuja ;) Minulla on ratsastanut vauvasta vaariin ja turvallisesti luotsaan ratsastajia westernin saloihin. Maastoilusta pidän myös paljon, Sirin kanssa ollaan menty rekkojen keskellä ja umpimetikössä.
Aktiivikilpaurani lopetin noin 5 vuotta sitten ja siitäkös mieleni pahoitin. Tänä vuonna onneksi Verona tajusi ottaa minut reiningin SM kilpailuihin mukaan ja vitsit mulla oli hauskaa! Ja vaikka olen Suomeen tuonut enemmän trophyja kun kukaan muu reiningissä, niin olen startannut Sirin kanssa myös allround puolella saaden voittoja ja sijoituksia horsemanshipista, western ridingista ja trailista. Meikäläiselle tuntuu kaikki käyvän, paitsi pleasure, siinä meinasin pitkästyä oikein urakalla. 
Mutta nyt täytyy taas kirmata, nähdään ranchilla! 

quarterruuna Chic Dual
quarterruuna Chic Dual
gold metal background.jpg
bottom of page