top of page

quarterruuna Sailin Easy Sun

Soni 2010

Hei kaikki! 

Soniponi on mun nimi, tai virallinen nimi on joku muu, mutta ei sitä kannata miettiä. Siri osti mut 2016 ja meillä on ollut vähän kivikkoinen alku yhdessäelolle. Pääsin heti toimimaan laastarihevosena ja ottamaan ykköshevosen paikan, vaikka tänä ei ollut mun alunperäinen tarkoitus. 2018 kävin kuoleman portilla mutta onnistuneen ähkyleikkauksen ja yliopistollisen eläinsairaalan nopealla toiminnalla minut saatiin pelastettua. Seuraava vuosi oli rankka kuntoutuksen ja vatsakipujen takia. Mutta hyvin siitä sitten lopulta toivuin ja pääsin palaamaan kisakentille! Kaikki olivat siitä niin iloisia, koska olen kuulemma maailman helpoin hevonen, mutta ymmärtäähän sen, mä vaan tykkään kaikesta ja kaikista. Sirin kanssa ollaan sen jälkeen käyty kilpailemassa Saksassa ja Belgiassa, ja on sieltä muutama voitto ja sijoitus jopa tullut! Jee! 
Verona on kuitenkin nyt ominut minut ja kyllä minä tykkään siitä tytöstä tosi kovasti! Pääsimme myös starttaamaan tänä vuonna reiningin SM kilpailuissa ja Veronan kanssa voitettiin meidän eka yhteinen kansallinen luokka, jee siihenkin! 
Tunneillakin tulen käymään, kunhan on ratsastaja rauhallinen niin toimin lähes kun ajatus. Spinit varsinkin on mun bravuri, pidän tällä hetkellä Suomen ennätystä nopeimmissa spineissä. Muutenkin olen todella korkealle kouluttautunut, ollaan jopa sarjavaihtoja kokeiltu, helppoahan sekin oli. Jospas sitä kävisi ”eläkkeellä” sitten kokeilemassa jotkut koulukilpailutkin, mistä sitä tietää! :D 
Mutta nyt pitää mennä leikkimään Dragonin kanssa, siinäpä vasta hauska nuori veijari!
Nähdään ranchilla! 

quarterruuna Sailin Easy Sun
quarterruuna Sailin Easy Sun
gold metal background.jpg
bottom of page