top of page

quarterruuna Smart Spookster

Spuge 2002

Moi! 

Smart Spookster on tosiaan mun nimi, mutta kutsukaa Spugeksi vaan! Tai Puksuksi, olen kuulemma sellainen totinen puksuttaja Viennan mielestä, kun juna. Kaipa se oli kohteliaisuus häneltä, hih! 
Minäkin, niinkun paras kaverini Spike, olen lopettanut aktiivikilpaurani muutama vuosi sitten, kun omistajana Verona siirtyi enemmän Sonilla treenaamaan. Halusi laskea mut vähän kevyemmälle kun vielä olen terve kun pukki! Mutta edelleen luonnistuu kyllä kaikki reining koukerot ja olen minä startannut perheen pienten kanssa jotain allround luokkiakin! Mulle käy oikeastaan kaikki touhuaminen, tykkään jopa hypätä pieniä esteitä, vaikka siinä en ole mikään luonnonlahjakkuus. Tossut ei ihan aina osu sinne minne pitäisi mutta eikös se ole niin että kunhan on hauskaa niin kaikki on fine!?
Elämäni on aika kivaa tällä hetkellä, aikamoinen sattuma oli että kohtalo toi mut takas yhteen Spiken kanssa. Olimme nimittäin 2008 samaan aikaan sen kanssa Nico Hörmannin ratsastettavana, silloin tosin emme järin pitäneet toisistamme. Mutta nyt kun olemme mukavasti vanhentuneet ja ruunautuneet niin viihdymme todella toistemme seurassa. Joka aamu ruokailun jälkeen me otamme pienet painit, pysyy paikat vetreänä! 
Tuollapa toi Spike nyt mulle huuteleekin, pitääpä mennä jahtaamaan sen häntää! Nähdään ranchilla!

quarterruuna Smart Spookster
quarterruuna Smart Spookster
gold metal background.jpg
bottom of page