top of page

quartertamma HR Justanother Cash

Tiitiäinen 2015

Heip!

Olen tallin kuningatar. Katselen alamaisiani söpön vaaleanpunaisen nenäni takaa ja tykkäänkin pitää hevosalamaiseni hyvin alhaalla ja mielellään jopa kaukana valtakunnastani. Tästä syystä yksi lempinimeni onkin Prinsessa. Toinen on Tiitiäinen, koska kun Siri osti minut neljä vuotiaana, niin olin vielä niin pikkuinen ja hentoinen ulkoisesti. Sisäisesti sitten kaikkea muuta. 
Laitan ratsastajani tosissaan keskittymään, olenhan prinsessa, tunnen sen pienen herneen sieltä sadan patjan alta! Mutta kun minun kanssa saa kemiat kohdalleen, lupaan että se on kaiken vaivan arvoista! Siri sanookin kaikille, että olen yksi hienoimmista hevosista kenellä hän on ratsastanut ja vaikka tiedän kuinka hyviä hän on omistanut ja päässyt muualla ratsastamaan niin eipä tieto yllätä. Tottakai olen paras! 
Mutta vaikka en muista hevosista niin välitä (paitsi Soniponi, hänet minä olen sietänyt ja nyt jopa hivenen ihastunut, joskos hän onkin mun prinssi uljas???) niin rakastan ihmisiä. Te kaikki olette ihan parhaita alamaisia ikinä! Ruokapalvelu pelaa ja kun vähän höhöttämällä kauniisti komennan niin aina minua jaksetaan rapsuttaa.
Tunneillekin pääsen kuulemma, kunhan ratsastaja tosiaan on jo vähän pidemmällä omassa koulutuksessa. Nopeutta multa löytyy jos vaan pyytää, joten ihan aloittelevat eivät ehkä menossa pysyisi mukana. 
Älkääkä ihmetelkö kun tarhani näyttää lasten hiekkalaatikolle, rakastan leikkiä leluilla. Vaikka nyt kun se tyhmä Dragon tuli niin jouduin jakamaan lelujani, tylsää… :/
Nyt meikä painelee hommiin, tulkaa mua rapsuttamaan, nähdään ranchilla! 

quartertamma HR Justanother Cash
quartertamma HR Justanother Cash
gold metal background.jpg
bottom of page